top of page

Liity mukaan toimintaan !

 

Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Tekemistä löytyy kaikille: tytöille, pojille, miehille ja naisille. Me tarjoamme toiminnan vaatiman koulutuksen, työvälineet ja asianmukaisen varustuksen. 

Mitään erityisiä pääsyvaatimuksia palokuntaan liittymiselle ei ole, kunhan vain on oikeanlainen asenne, sekä yleinen kiinnostus toimintaan. Hälytysosastossa toimiminen edellyttää kuitenkin perehdytyskoulutusta, sammutustyökurssin suorittamista sekä kuntotestien ja terveystarkastusten läpäisyä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää!

Onko sinussa ainesta vapaapalokuntalaiseksi?

Jos koet vapaaehtoispalokuntatoiminnan omaksesi, olet tervetullut joukkoomme!

 

Vapaaehtoispalokuntatoiminta tarjoaa monipuolista tekemistä, kavereita, liikuntaa ja haasteita - joskus jopa vuorokauden ajasta riippumatta. Harjoitusten myötä fyysinen kuntokin varmasti paranee, tulee ulkoiltua sekä saatua ajatukset irti arjesta. Huippukuntoa kuntoa ei siis tarvita aloittaakseen: normaali fyysinen ja henkinen kunto riittää. 

 

Emme hae mitään supersankareita, perusterve henkilö pärjää joukossa varmasti. Eduksi katsotaan jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, et pelkää tarttua uusiin haasteisiin, pidät käsillä tehtävästä työstä ja pärjäät fyysisessä työssä.

Myös kärsivällisyys on hyve: sammutusmiesharjoittelijat eivät vielä pääse mukaan hälytystehtäville, tai edes harjoituksissa sahaamaan moottorisahalla ovia halki; ensin on hyvä seurata muutamia harjoituksia sivusta, että nähdään mihin ollaan ryhtymässä.

Huomioithan muutaman asian ikärajoista:​

HÄLYTYSOSASTO

 

Hälytysosastossa alaikäraja liittymiselle on 16 vuotta (huomaa että hälytyksiin ei pääse ennen täysi-ikäisyyttä).

NUORISO-OSASTO​

 

Nuoriso-osastoon voidaan hyväksyä jäseneksi vähintään 10-vuotiaita jäseniä huoltajansa suostumuksella.

Mikäli toiminta kiinnostaa, niin täytä yhteydenottolomake, tai ole yhteydessä puhelimitse, tai sähköpostitse.

HUOM! Yhdistyksessä toimii tällä hetkellä aktiivisesti hälytys- ja nuoriso-osastot; nais-, ja veteraaniosastot eivät ole toistaiseksi toiminnassa.

Anchor 1
bottom of page